Η Βίλα

Με  ιδιαίτερα καλαίσθητους και προσεγμένους από κάθε άποψη χώρους, με  παραδοσιακή αρχιτεκτονική,  φυσικά υλικά και προσεγμένη επίπλωση και διακόσμηση, αποτελείται από 2 αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες ισογείου και  ορόφου, καθώς  και ανεξάρτητο studio υπογείου. Διαθέτει 4 master υ/δ με δικά τους μπάνια,  1 υ/δ εσωτερικού εξώστη, 2 καθιστικά, 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τραπεζαρία και WC. Η ποικιλία των χώρων και η έξυπνη διαρρύθμιση,  προσφέρουν κατά την διαμονή σας μια μοναδική αίσθηση ανεξαρτησίας, άνεσης και ευελιξίας και την επιλογή ιδιωτικότητας ή συντροφικότητας, ανάλογα με τις περιστάσεις και την διάθεση της παρέας.

Ισόγειο: Με εμβαδόν 100μ2, διαθέτει δύο εισόδους, κύρια και κουζίνας, κάθε μία με την δική της επιπλωμένη αυλή στον κήπο σκιασμένες με πέργκολες, 2 master υ/δ με υπέρδιπλα κρεβάτια, το κάθε ένα με δικό του μπάνιο, το ένα με δική του TV/ CD /DVD, το άλλο επίσης με δική του αυλή στον κήπο σκιασμένη με πέργκολα, WC επισκεπτών, τραπεζαρία, καθιστικό με πέτρινο τζάκι, TV/DVD/CD/Hi-Fi και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Όροφος: Με εμβαδόν 65μ2, έχει πρόσβαση από το ισόγειο μέσω εσωτερικής σκάλας. Διαθέτει 1 master υ/δ με υπέρδιπλο κρεβάτι και δικό του μπάνιο και μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μπροστινή, στεγασμένη και επιπλωμένη βεράντα με θέα στον κήπο και την θάλασσα, 2ο  υ/δ εσωτερικού εξώστη, καθιστικό με TV/DVD/CD και μπαλκονόπορτα που επίσης οδηγεί στην μπροστινή βεράντα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην πίσω στεγασμένη και επιπλωμένη βεράντα, με θέα στον κήπο και το βουνό.

Studio: Ανεξάρτητος χώρος με δική του είσοδο από τον πίσω κήπο, που αποτελείται απο master υ/δ με υπέρδιπλο κρεβάτι και μπάνιο.

001

PHOTO GALLERY

Κήπος και εξωτερικοί χώροι

Εσωτερικοί Χώροι

Παροχές

Air Conditioner
CD Collection
Central Autonomous Heating
Coffee Maker
Free Wi-Fi
Full Cell Coverage
Hair Dryer
HiFi Stereo
Oriental Carpets
Portable bbq
Private Balcony
Private Parking
Summer & Winter Bed Linen
Toiletries
Widescreen TV